Rezultatele apelului pentru proiecte artistice

obiect de intins aluatul

Anunt catre gazdele, artistii si spectatorii ce vor face parte din HomeFest!

Suntem bucurosi sa impartasim rezultatele jurizarii celor 26 de propuneri pentru proiecte artistice pe care le-am primit! Intre cele 20 de evenimente gazduite de HomeFest, se vor numara 3 proiecte selectate in urma apelului pe care l-am lansat, create de artisti care ne-au aratat noi moduri de a aduce arta in spatiile domestice.

Ii invitam, deci, pe Vlad Iepure, cu „How to: Nonprojects of art” si pe Gratiela Badescu, cu „Why so serious ?”, sa viziteze si sa transforme cu proiectele lor apartamentele care vor gazdui festivalul. Si, pentru ca unii artisti au preocupari comune, am descoperit trei artiste, cu trei propuneri diferite, care se potrivesc si se completeaza: Daniela Palimariu, cu „Mirosul de proaspat spalat”, Raluca Croitoru, cu „AA+ : Aerobic meets artist”, si Kiki Mihuta, cu „Food as a weapon: What happened tomorrow”. Ele, impreuna, vor crea „Apartament +”, al treilea proiect cistigator al primei editii HomeFest.

Le multumim tuturor celor care ne-au trimis ideile si propunerile lor si speram sa ii reintilnim in galerii, teatre sau in alte spatii in care arta poate locui!

%d bloggers like this: