Preview HomeFest: piesa “Why so serious?”

Promotorii de joi, adica toti sustinatorii HomeFest care vor contribui la campania de crowdfunding cu 50 de lei sau mai mult in ziua de joi, 20 martie, pana la ora 23:59, sunt invitati la piesa “Why so serious?”, organizata special pentru ei! Reprezentatia va avea loc sambata, 22 martie, de la ora 18:00, special si in exclusivitate pentru pentru promotorii de joi ai festivalului si pentru gazdele spectacolelor HomeFest.

Pentru a sustine HomeFest si a primi o invitatie la “Why so serious?”, alaturi de alte recompense oferite prin campania de crowdfunding, accesati platforma http://potsieu.ro/campaigns/homefest-2/ si alegeti-va una dintre recompensele pe care le doriti si vi le permiteti 🙂 Campania dureaza pana pe 2 aprilie, dar doar joia asta cu bonus invitatie la HomeFest preview.

In “Why so serious?”, de si cu Gratiela Badescu, protagonista Antonia incerca sa castige simpatia invitatilor cu personalitatea ei “neserioasa”, creata dupa un plan minutios. Fiecare spectator este un musafir care trebuie cucerit. Gazda Antonia ii serveste cu marturisiri, fie ele din copilarie sau din viata intima, cu jonglerii, cu dans, trucuri, surprize sau povestioare amuzante. Cum este cand gazda se straduieste prea mult? Se simt invitatii comod, se simt flatati sau sunt, pur si simplu, dezorientati? Cine primeste si cine ofera atentie, de fapt?

Spectacolul va fi deschis publicului larg pentru prima data in cadrul festivalului dar, pana atunci, va avea loc cu usile inchise sambata, special pentru promotorii de joi si gazdele HomeFest!

Advertisements
%d bloggers like this: