Victor Rebengiuc deschide HomeFest!

Suntem onorați și încântați să anunțăm că HomeFest se va deschide pe 12 aprilie cu spectacolul-lectură al maestrului Victor Rebengiuc. Piesa Legenda Marelui Inchizitor va fi putea urmărita chiar pe Șipotul Fîntînilor, strada pe care locuiește binecunoscutul actor, însă într-o casă vecină: la sediul lorgean theatre, inițiatorul festivalului, deschis de 5 ani în garsoniera scriitorului Jean-Lorin Sterian.

HomeFest continuă în apartamente și case locuite din București cu opt zile de teatru, dans contemporan, performance-uri, vernisaje, vizionări de film, concerte și o lansare de carte. După ce a fost jucat multă vreme într-un faimos hotel, spectacolul Camera 1306 de Cosmin Manolescu se va juca într-un apartament pe strada Toamnei. Piesa Acasă, de Ștefan Caraman, cu Ruxandra Coman, se va juca într-o garsonieră din Pantelimon, Talk to the Bomb, de Rucsandra Pop, într-un bloc din zona Dorobanți, Robert Balan iși va prezenta Sfarsit, work in progress într-un apartament cu trei camere din zona Nerva Traian, iar Omul Pubela, de Matei Vișniec, va fi pus în scenă de apartament chiar în casa regizorului Alexandru Robert Nagy. Ce zile frumoase!, de Samuel Becket, în interpretarea Iuliei Popescu, urmează să fie performat intr-un bloc cu patru etaje din zona Vitan.

În HomeFest vor fi prezenți și doi coregrafi străini, Alice Pons și David Bloom. Alice Pons va performa piesa Striptease într-o casă din zona Pieței Chibrit, iar David Bloom iși va prezenta filmul Quintet într-un apartament de două camere de pe bdul Magheru. In ultima zi, echipa HomeFest vă așteaptă la o seara de filme la video. Aceasta este doar o parte a poveștii, despre celelalte evenimente puteți citi în secțiunea Evenimente. Iar în curând vom reveni și cu programul.

Până atunci, nu uitați că doar până pe 2 aprilie mai puteți susține HomeFest prin crowdfunding pe platforma potsieu.ro. Până acum am strâns 52% , dar mizăm pe o mobilizare puternică în această ultimă săptămână de crowdfunding pentru a strânge toată suma și a acoperi toate costurile festivalului! Dacă până la final nu atingem ținta, susținerile de până acum vor fi returnate. Așa că așteptăm sprijinul vostru cu sufletul la gură! Și cu o invitație bonus pentru toți cei care ne susțin săptpmâna asta!

afis HomeFest

 

%d bloggers like this: