Concurs de dramaturgie pentru domestic box!

Textul tau poate prilejui o intilnire aparte intre spatiul familiar (ceea ce am numit noi domestic box) si actul artistic, in care toti participantii, gazdele, actorii, oaspetii-spectatori isi ofera unii altora o experienta memorabila. Contribuie astfel cu creatia ta la conturarea conceptului de „homemade culture”* propus de lorgean theatre.

Scrie-ne la lorgeantheatre@gmail.com pana pe 1 octombrie 2014, arata-ne ca te simti ca acasa pe scena si ca pe o scena acasa! Oferim premii in valoare de 2500 de lei si ceva aplauze in stagiunea viitoare.

lorgean theatre este prezent in peisajul cultural romanesc din decembrie 2008. In cei peste cinci ani de existenta a gazduit mai bine de 30 piese de teatru si performance-uri, cu peste 75 reprezentații. Peste 1000 de spectatori au trecut pragul garsonierei care gazduieste lorgean theatre, iar din 2012 teatrul domestic s-a extins in alte 40 de apartamente.

 

* La lorgean theatre spectatorii au adus, dintotdeauna, in locul unui bilet platit, un obiect legat de tema piesei. Acest obiect a fost folosit adesea in reprezentatie, de cele mai multe ori spectatorii vorbind despre motivatia alegerii lui la finalul spectacolelor. Daca tii cont de acest lucru, de integrarea, intr-un fel sau altul, a spectatorilor in piesa, textul tau va fi citit cu mai multa simpatie (dar nu e o conditie obligatorie!).

„Scrie pentru patru pereti” face parte din Campania „Se joaca cu casa deschisa”, proiect finantat de Administratia Fondului National Cultural.

Advertisements
%d bloggers like this: